Ο Εργοτέλης έκανε σεφτέ στις καθυστερήσεις (video)

Επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, στην αναμέτρηση που «έκλεισε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League 2

Σε ακατάλληλη για καρδιακούς εξελίχθηκε η αναμέτρηση στην Κρήτη, ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Κέρκυρα, με την οποία «έκλεισε η αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1, πετυχαίνοντας το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Κουατένγκ στο 64ο λεπτό. Η… άμμος στην κλεψύδρα ήταν πλέον ελάχιστη, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βουκελάτο (88′).

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με ισοπαλία των διαγωνιζόμενων ομάδων, ο Ροβίθης είχε διαφορετική άποψη. Με κεφαλιά στο 90’+6′ διαμόρφωσε το 2-1 και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (76’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Μανουσάκης (58’ Ροβίθης), Έφορντ (61’ Μπαράτα).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77’ Γεωργακόπουλος Κ.Β.), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γεωργακόπουλος Κ. Λ. (86’ Λεπενιώτης), Παυλής (70’ Αμαραντίδης), Μίσκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα