Διπλωματική δήλωση Σφαιρόπουλου για Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, με αποκλειστικό στόχο να οδηγήσει την Μακάμπι στο πρώτης “διπλό” για τη φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός απέφυγε να αποκαλύψει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, αναφορικά με την πρώην ομάδα του και την επιστροφή του στο φαληρικό γήπεδο.

Αντίθετα προχώρησε σε πιο τυπικές δηλώσεις και εστίασε στο γεγονός, πως η ομάδα του πρέπει να φανεί ανταγωνιστική στο πρώτο back to back παιχνίδι της σεζόν. Παράλληλα τόνισε πως ανέλυσαν την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Μόσχα και θα παρουσιαστούν έτοιμοι.

Πάντως η υποδοχή στον Γιάννη Σφαιρόπουλο από τους οπαδούς των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή και φιλική και ο 52χρονος προπονητής θα ανταποδώσει το καλωσόρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Αυτό είναι το πρώτο back-to-back παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός έρχεται σε αυτόν τον αγώνα μετά από μια τεράστια νίκη, έπαιξαν μάλιστα με έναν διαφορετικό τρόπο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλύσαμε την εμφάνιση και το παιχνίδι τους και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε έξυπνα, αλλά ταυτόχρονα να έχουμε και υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα