Θα γίνει δωρητής σπέρματος για τον αδελφό του μόνο υπό… τσουχτερές προϋποθέσεις (φωτό)

Αυτές είναι οι απαιτήσεις ενός «καρπερού» αν θέλουν να αποκτήσουν παιδί ο αδελφός και η νύφη του

Της Βίκυς Καλοφωτιά

Είπαμε να έχουμε απαιτήσεις, αλλά σαν τις απαιτήσεις που θέλησε να ικανοποιηθούν ένας «καρπερός» άνδρας προκειμένου να δώσει το… σπέρμα του για να αποκτήσει παιδί ο αδελφός του και η σύζυγός του, θα τολμήσουμε να πούμε πως δεν έχουν υπάρξει άλλη φορά!

Ο παραπάνω απαιτητικός μάλιστα, δεν μπήκε  καν στον κόπο να τις μεταφέρει αυτοπροσώπως στους δύο συγγενείς του αλλά προτίμησε να γίνει… μεσάζων ο υπολογιστής και συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Έχουμε και λέμε: Το να μαθαίνει κανείς ότι η φύση δεν είναι με το μέρος του στην απόκτηση παιδιών, είτε είναι άνδρας, είτε είναι γυναίκα, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, πόσο μάλλον όταν αυτό (στην προκειμένη περίπτωση αυτός) που φαντάζει ως η μοναδική λύση για να επιτευχθεί (ίσως) το αδύνατο, προκύπτει κάτι παραπάνω από απλά απαιτητικό(ς)!

Όπως ακριβώς ο αδελφός ενός άνδρα, που συμφώνησε να γίνει δότης σπέρματος υπό προϋποθέσεις, για να γίνει πατέρας ο αδελφός και η νύφη του, που δυσκολεύονταν να τεκνοποιήσουν. Με λίγα λόγια, τους έδωσε το… τσουχτερό τελεσίγραφο μέσω ενός mail, και άσκησε βέτο: ή θα δεχθούν τους όρους του ή να ξεχάσουν τα περί μωρού..!

Και όταν λέμε «τσουχτερό» δεν εννοούμε χρηματικό ποσό αλλά το περιεχόμενο του παραπάνω mail, που χωρίς αμφιβολία ήταν καυστικό μέχρι θανάτου (και λίγα λέμε!).

Τι έγραφε, λοιπόν ο… καρπερός;

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, απαιτούσε να βρει και ο αδελφός του και η νύφη του σταθερές δουλειές, με αρκετά υψηλό εισόδημα και να εξασφαλίσουν και προαγωγή.

Επίσης, ήθελε να μετακομίσουν σε ένα μεγάλο σπίτι και να φύγουν από το διαμέρισμα όπου έμεναν. Μέχρι εδώ, άντε και να το δεχτούμε ότι έχει ένα δίκιο, αλλά με όσα ζήτησε στη συνέχεια, δεν φταίμε εμείς που θα τον χαρακτηρίσουμε το λιγότερο παράλογο, ακόμη και θρασύ!

Ήθελε, λέει να στείλει το ζευγάρι να πάει σε συνεδρίες σε ψυχολόγο επειδή οι δυο τους του φαίνονται περίεργοι. Α, και κάτι ακόμη: να αλλάξουν μέχρι και θρησκεία(!).

Ιερός ο σκοπός του ζευγαριού, δεν λέμε, αλλά έχουν και οι (παράλογες) απαιτήσεις τα όριά τους.

Συμφωνείτε..;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα