Εύη Φραγκάκη: «Μια μαμά είναι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένη γυναίκα!» (φωτό)

Η από ψυχής εξομολόγηση της όμορφης δημοσιογράφου για το διαζύγιό της και τη μητρότητα

Σε αποκαλύψεις για το πώς βίωσε η ίδια την περίοδο μετά το διαζύγιό της προχώρησε πρόσφατα η γνωστή δημοσιογράφος, Εύη Φραγκάκη, και μάλιστα δεν δίστασε να το κάνει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σαμπρίνα, που και εκείνη μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ίδιο θέμα.

«Όταν εγώ πήρα διαζύγιο, που ήμουν σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και με ένα μωράκι, δεν ήταν καθόλου εύκολη περίοδος και ήμουν φουλ στο άγχος. Αυτό που συνειδητοποίησα, όμως, είναι ότι το να τρέξω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να ξαναμπώ σε μια σχέση και όλα αυτά, καταλάβαινα ότι καταπιέζω τον δικό μου πόνο, το δικό μου τραύμα.

»Άρα, πρώτα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτό για να μη βρυκολακιάσει μέσα μου και βγω μετά και αρχίσω και πυροβολώ οποιονδήποτε άντρα ερχόταν μπροστά μου γιατί έλεγα… όλοι οι άντρες είναι το ίδιο χάλια, δεν θέλω να ξανακάνω σχέση στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Φραγκάκη και συνέχισε: «Ουσιαστικά, όταν πλέον αυτό ηρεμήσει και καταλαγιάσει, καταλαβαίνει και η γυναίκα από μόνη της ότι μια μαμά είναι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένη γυναίκα».

Και αν κρίνουμε από την εικόνα που παρουσιάζει και η ίδια προς τα έξω, πρέπει να είναι όντως πάρα πολύ ευτυχισμένη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα