Όλα μηδέν στο «Ανθή Καραγιάννη» (video)

Καβάλα και Αιγάλεω ολοκλήρωσαν με «λευκή ισοπαλία» την αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 2ης αγωνιστικής στη Football League

Χωρίς γκολ και νικήτρια ομάδα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Καβάλας – Αιγάλεω, με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 2ης αγωνιστικής στη Football League.

Ο αγώνας στο «Ανθή Καραγιάννη» είχε λίγες φάσεις, στις οποίες η γηπεδούχος και ο φιλοξενούμενος δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν.

Δεν αξιοποίησαν καμιά από αυτές, με συνέπεια το 0-0 στο εναρκτήριο λάκτισμα να μην αλλάξει και μετά το τελευταίο τριπλό σφύριγμά του διαιτητή.

Έτσι η Καβάλα δεν πανηγύρισε το 2 στα δύο, ενώ το Αιγάλεω πήρε τον πρώτο του βαθμό. Οι «αργοναύτες» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Καζαντζίδη (58′).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης (73’ Συριόπουλος), Σταματάκης (76’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (85’ Αρναούτογλου), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (63’ Ορφανίδης), Β. Παπαδόπουλος (73’ Μαρκόπουλος).

Αναλυτικά, η 2η αγωνιστική:

Σάββατο 5/10
Καβάλα-Αιγάλεω 0-0

Κυριακή 6/10
Καλαμάτα-Ιάλυσος (15:00)
ΟΦ Ιεράπετρας-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια (ΕΡΤ)
Τριγλία-Ένωση Ασπρόπυργου (16:00)
Θεσπρωτός-ιωνικός
Διαγόρας-Τρίκαλα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα