«Λύγισαν» οι μικροί του Ολυμπιακού 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική του Youth League, κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Σέρβοι κυριάρχησαν και με τέσσερις βαθμούς συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου. Έναν, όπως και η Τότεναμ, έχουν οι Πειραιώτες.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Λιάτσο με σουτ εκτός περιοχής, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε, αφού πρώτα κατάφερε να φέρει την κατάσταση στα ίσα πολύ νωρίς.

Ο Μίτροβιτς ισοφάρισε μόλις στο 46’ με σουτ εντός περιοχής και στο 83’ ο Πάντοβιτς εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά-τρύπα του Νοβάκοβιτς, πέρασε τον Τζολάκη και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ερυθρός Αστέρας: Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Λούκιτς, Μίλικιτς, Πάντοβιτς, Νοβάκοβιτς (93′ Μίλετιτς), Μπουρμάζ (88′ Ίλιτς), Πίπλιτσα (76′ Ντέντιγερ), Μπάμπιτς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης (86′ Σαπουντζής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (66′ Ασλανίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (86′ Συρμής), Κατσαβάκης (66′ Αρσενίδης), Σουρλής, Μπουλάρι.

 

H βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 4
  2. Ερυθρός Αστέρας 4
  3. Τότεναμ 1
  4. Ολυμπιακός 1
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα