Ξεχασιάρης ο… Νίκος Παπάς

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς, ο οποίος είναι ένας από τους 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την επερώτηση στη Βουλή για την πιθανή εξαγορά της Nova από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, έφθασε στο σημείο να μιλήσει για… άνιση μεταχείριση.

Προφανώς ξεχνάει ποιοι ήταν οι μάγοι με τα δώρα που έραναν με κρατικό χρήμα την πλειοψηφία των ΠΑΕ.

Γιατί οι ομάδες της… ΕΡΤ πήραν πολλά περισσότερα από όσες νωρίτερα είχαν δώσει μάχη να βρουν τηλεοπτική στέγη. Τα χρήματα αυτά οι κρατικοδίαιτες ΠΑΕ τα αξιοποίησαν κατά το δοκούν και διέγραψαν εντυπωσιακή πορεία απέναντι στους υπόλοιπους.

Ο Άρης και ο Ατρόμητος βγήκαν στην Ευρώπη, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και η Λαμία πέτυχαν τον στόχο της παραμονής, ο Παναθηναϊκός με τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ στάθηκε στα πόδια του και μόνο ο Απόλλων Σμύρνης που άλλαζε προπονητές σαν τα πουκάμισα δεν αξιοποίησε το 1,45 εκατ. ευρώ το οποίο εισέπραξε και υποβιβάστηκε.

Αντίθετα ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός που είχαν μικρότερα έσοδα υποβιβάστηκαν, ενώ μια ακόμη ομάδα που ήταν στη NOVA, o ΟΦΗ, έμεινε στη μεγάλη κατηγορία μετά από διπλό αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά.

Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν τέτοια που αναμφισβήτητα νόθευσε τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος. Δεν περιορίστηκε σε ενίσχυση, αλλά το… αφεντικό τρελάθηκε και μοίραζε αφειδώς χρήμα σε συγκεκριμένες ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα