Με αυτήν την εφαρμογή θα μάθετε αν το έτερον σας ήμισυ σας αγαπάει πραγματικά! (φωτό)

Πρόκειται για έναν «βοηθό σχέσεων» που μελετά τα μηνύματα που ανταλλάσουν τα ζευγάρια μεταξύ τους

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούμε πλέον να καθορίσουμε εάν η σχέση μας θα εξελιχθεί σε παραμύθι ή εάν θα έχει άδοξο τέλος.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που ονομάζεται Mei. Ουσιαστικά είναι ένας «βοηθός σχέσεων» ο οποίος μελετά τα μηνύματα που ανταλλάσουν τα ζευγάρια και καθορίζει τη συμβατότητα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Η εφαρμογή Mei σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούν.

Το εν λόγω σύστημα τεχνητής νοημοσύνης δημιουργεί ένα προφίλ για τους χρήστες και βαθμολογεί την προσωπικότητά τους, με βαθμολογίες σε 30 διαφορετικά γνωρίσματα.

Οι βαθμολογίες μετρούν τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης συγκρίνεται με χιλιάδες άλλους σε χαρακτηριστικά όπως η εσωστρέφεια / εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός / στοχασμός.

«Κατά κάποιο τρόπο, η Mei γεννήθηκε από αναγκαιότητα επειδή τόσο πολλές από τις σχέσεις μας βασίζονται στην αποστολή μηνυμάτων, μία διαδικασία που μαστίζεται από την πιθανότητα κακής επικοινωνίας», δήλωσε ο ιδρυτής της εφαρμογής, ο Es Lee στο DailyMail.com

Η εφαρμογή αναλύει «εκατοντάδες χιλιάδες συνομιλίες» για να βρει κρυμμένες ενδείξεις για το αν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στους συνομιλητές ή εάν είναι απλώς δύο φίλοι που ανταλλάσουν μηνύματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα