Γκερέρο: “Χάσαμε δύο βαθμούς, δεν πήραμε έναν…”

Στα λάθη και την έλλειψη πάθους αναφ΄έρθηκαν και παίκτες του Ολυμπιακού πλην του Πέντρο Μαρτίνς. Σε μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και σε δηλώσεις, γι’ αυτό ήταν δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα εναντίον του Παναθηναϊκού.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως βάλαμε ένα γκολ. Δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως προηγηθήκαμε. Δεν είχαμε ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον ένα βαθμό που πήραμε”, υπογράμμισε ο Μίγκελ Γκερέρο και πρόσθεσε: “Δεν φταίει η κούραση ήμασταν πανέτοιμοι γι΄αυτό το ματς. Κάναμε λάθη, έλειψε η ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα, να ξεχάσουμε τι έγινε στο ματς. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα και σκληρή δουλειά».

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού τόνισε σε άλλο σημείο:  «Σήμερα δεν κερδίσαμε ένα βαθμό χάσαμε δύο, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος για να δούμε ποιος θα κερδίσει τον τίτλο. Πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους σε κάθε ματς. Θέλουμε το πρωτάθλημα και όλα αυτά πρέπει να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα