Σε τρία μέτωπα χτυπάει ο Παναθηναϊκός

Στην αγορά παικτών που έμειναν ελεύθεροι στοχεύει ο Παναθηναϊκός με βασική μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Οι «πράσινοι» είναι σε επαφή με τον 30χρονο Ολλανδό Βούρνον Ανίτα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την αγγλική Λιντς.

Ο Ανίτα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, αλλά ψάχνεται ταυτόχρονα στη χώρα του και έχει στα χέρια του πρόταση από το MLS, που δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα καθώς προτιμά να μείνει στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» επιπλέον, έχουν προσεγγίσει την πλευρά του 26χρονου Ιταλού (1.84 εκ.)  Λορέντζο Κρίσετιγκ, ο οποίος έδειξε σε πρώτη φάση αρνητικός στην προοπτική να αποχωρήσει από την Ιταλία. Ο Κρίσετινγκ έχει παγώσει επίσης πρόταση από το Ισραήλ, ενώ πριν από λίγα 24ωρα έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια.

Μία ακόμα περίπτωση που παραμένει στα υπόψη του τριφυλλιού είναι ο 30χρονος θηριώδης αμυντικός μέσος Γουίλσον Καμαβουάκα από το Κονγκό (10 φορές διεθνής, με ύψος 1.88 και αμιγώς ανασταλτικά χαρακτηριστικά), που επίσης έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με τη γερμανική Ντάρμσταντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα