Πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας Αυγενάκη, ΣΕΓΑΣ

Ο υφυπουργός συναντήθηκε σήμερα (3/9) με αντιπροσωπεία της αρχαιότερης ομοσπονδίας στη χώρα

Με το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Παραβρέθηκαν οι Κώστας Παναγόπουλος (πρόεδρος), Βασίλης Σεβαστής (γενικός γραμματέας) και Παναγιώτης Δημάκος (α’ αντιπρόεδρος) θέτοντας θεσμικά και τρέχοντα ζητήματα, σε αναλυτικό υπόμνημα που κατέθεσαν.

Συζητήθηκαν, σε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας, η Ολυμπιακή προετοιμασία εν όψει των Αγώνων στο Τόκυο, ο προγραμματισμός αποκατάστασης λειτουργικότητας σταδίων και προπονητηρίων, όπως π.χ. της Παιανίας και του Αγίου Κοσμά, η δημιουργία σταδίου στο Σχιστό.

Ζητήματα φοροκινήτρων και τρόποι άντλησης κονδυλίων από σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και η αντιμετώπιση του ντόπινγκ, η λειτουργία του ΕΣΚΑΝ και η προοπτική της επαναλειτουργίας του ΕΚΑΕ.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, δήλωσε: «Είχαμε μία εξαιρετικά χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε μελετήσει και γνώριζε τα περισσότερα από τα θέματα που θέσαμε και ακριβώς για αυτό είχαμε επόμενο βήμα σε κάποια από αυτά, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το θέμα της Παιανίας, όπου προγραμματίζεται η σύσκεψη με την Περιφέρεια.

Είμαστε ικανοποιημένοι και έτοιμοι να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα το συντομότερο δυνατό, αφού πρώτα μελετηθούν από τον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του όλοι οι φάκελοι που καταθέσαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα