Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Ανατροπή νταλίκας με 3 τραυματίες

Κλειστή η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Αφαίας. Δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Δαφνίου, στο Χαϊδάρι, όταν ανετράπη νταλίκα. Αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα προς Κόρινθο ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα. Αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, ταλαιπωρώντας αρκετούς οδηγούς Ι.Χ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ φορτηγού που εκινείτο στο ρεύμα προς Κόρινθο και ενός ταξί. Το φορτηγό, όπως αναφέρουν οι dytikesmaties.gr, εξετράπη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες της πορείας του, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ντεραπάρισε στο οδόστρωμα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη σφοδρότητα του τροχαίου έχουν τραυματιστεί τρία άτομα και στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Τροχαίας Δυτικής Αττικής. Κατά τις ίδιες πάλι πληροφορίες ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Ερευνώνται τα αίτια της ανατροπής της νταλίκας.

Σοβαρό τροχαίο στην λωρίδα προς Κόρινθο στο ύψος της γέφυρας του τραίνου. Συρόμενη νταλίκα διπλωσε και το μπροστινό μέρος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ενώ το συρόμενο έχει ανατραπεί επί του οδοστρώματος. Έχει κλείσει η λωρίδα προς Κόρινθο και με δυσκολία μόνο από μία λωρίδα γίνετε η κίνηση προς Αθήνα.Τουλάχιστον ένα ταξί έχει διαλυθεί και πρέπει να υπάρχει και όχι σφηνωμένο από κάτω. λογικά πρέπει να υπάρχουν θύματα.Επί τόπου υπάρχει μεγάλη δύναμη πυροσβεστικής με πάνω από 30 άτομα και μεγάλη δύναμη της αστυνομίας.

Gepostet von ΚΑΤΙ Τρεχει ΣΤΟ Χαϊδαρι am Montag, 2. September 2019

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα