Record: Η συμφωνία Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ για Ποντένσε

Στην Πορτογαλία κυκλοφόρησαν χτες δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ ήρθαν σε συμβιβασμό έπειτα από τη διαμάχη, που είχαν για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε. Ως συνέχεια της συμφωνίας τους ήρθε και ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ και σήμερα οι Ίβηρες προχώρησαν κι άλλο τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η πορτογαλική εφημερίδα “Record” μπήκε σε οικονομικές λεπτομέρειες και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έδωσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για να τελειώσει η δικαστική διαμάχη.

Αναλυτικά: “Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας ΖόρζεΜέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ” αναφέρεται.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του και είχε μείνει ελεύθερος υπογράφοντας έτσι στην ομάδα του Πειραιά.

Η Σπόρτινγκ έκανε προσφυγή ζητώντας 60 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε θεωρώντας πως η μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο δεν έχει νόμιμα. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα βρήκαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα