Παναθηναϊκός: Εντείνει για στόπερ ο Νταμπίζας

Πλησιάζει η μέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Νίκος Νταμπίζας “τρέχει” για να καλύψει τα τελευταία κενά στο ρόστερ, Στόχος τώρα είναι η απόκτηση ενός στόπερ, που ενδεχομένως θα μπορεί να παίζει και ως αμυντικό χαφ.

Ο Νταμπίζας δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Τζακ Ρόντγουελ, αλλά πλέον οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των «πράσινων». Προτεραιότητα έχει για τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» η απόκτηση ενός υψηλόσωμου στόπερ, που καλό θα ήταν να μπορεί να ανταποκριθεί και ως ανασταλτικός μέσος.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος αμυντικός ασχολείται και με τις υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται και δεν έχουν βρει ομάδα. Μουνιέ, Οικονόμου και Τζανδάρης εξακολουθούν να ψάχνουν σύλλογο και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να λυθούν τα συγκεκριμένα θέματα, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα. Από εκεί και πέρα, ο Νώντας Παντελάκης έχει πρόταση από τον Βόλο, ενώ ο Πασχάλης Στάικος θέλει να μείνει μόνο ως ελεύθερος. Όσον αφορά στον Χουάν Χοσέ Περέα, δεν έχει ακόμη υπογράψει, γιατί αναμένεται ένα έγγραφο που θα πιστοποιεί πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να πληρώσει τροφεία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα