Αγραβάνης για Ολυμπιακό: «Με πίκρανε το πώς έφυγα, αλλά κάποια μέρα θα γυρίσω»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποκαλυπτικός. Ο 24χρονος άσος τόνισε ότι ο Μπλατ δεν τον ήθελε στον Ολυμπιακό και ότι πικράθηκε από τον τρόπο που ΄έφυγε, αλλά εκτίμησε ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει. Επίσης ο διεθνής σέντερ στέκεται στο πόσο έβλαψε τους Πειραιώτες το ηχητικό.

Ο Αγραβάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Απόσπασμα από όσα δήλωσε

Για τη μετακίνησή του στον Προμηθέα: «Είχα κάποιες προτάσεις και από το εξωτερικό, αλλά μόλις με προσέγγισε ο κόουτς Γιατράς με τον τρόπο που το έκανε, δηλαδή ντόμπρα, μου άρεσε πολύ. Επίσης, ο Προμηθέας δεν είναι απλώς η ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, είναι μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα, με Έλληνες και ξένους που μου θυμίζουν το κλίμα στον Ολυμπιακό όσο χρόνια ήμουν στο λιμάνι. Και έχει υψηλούς στόχους, μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και με έκανε να νιώσω οικεία και να υπογράψω».

Για τον Ολυμπιακό: «Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Διότι πίστευα ως Δημήτρης ότι δεν πήρα ευκαιρία από τον κόουτς. Ας είχα μία ευκαιρία, και αν δεν ήμουν καλός, εντάξει. Το ότι έφυγα έτσι όπως έφυγα με πίκρανε. Όμως πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσω στον Ολυμπιακό! Και θα ήθελα να ξαναγυρίσω στον Ολυμπιακό. Ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα