Χιμπάλα: «Δεν πιστεύουμε πως ο Ατρόμητος είναι φαβορί»

Ο τεχνικός της Ντουνάισκα πιστεύει πως αύριο (1/8, 20:00) η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, στον επαναληπτικό αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Παρά το 2-1 στη Σλοβακία, ο τεχνικός της Ντουνάισκα αρνείται πως ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στην αυριανή (1/8, 20:00) επαναληπτική αναμέτρηση, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο

Πίτερ Χιμπάλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του, οι οποίοι μπορούν «να σκοράρουμε με πολλούς τρόπους».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν κρίμα από τον τρόπο που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Για 60-65 λεπτά θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Ήταν πολύ λυπηρό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος κυρίως αμυνόταν.

Εμείς κάναμε λάθη στη μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος τα εκμεταλλεύθηκε. Δεν μου άρεσε η εικόνα μας στα τελευταία 15 λεπτά γιατί ο Ατρόμητος έχασε κάποιες κλασικές ευκαιρίες.

Όλοι θεωρούν τον Ατρόμητο φαβορί μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αν μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε μία κρίση μέσα στον αγώνα θα είναι καλό.

Το σίγουρο είναι όμως ότι θέλουμε δύο γκολ για να ελπίζουμε στην πρόκριση. Έχουμε τέσσερις πάρα πολύ καλούς επιθετικούς. Μπορούμε να επιτεθούμε είτε από τις πτέρυγες, είτε από τον άξονα. Έχουμε διάφορες ιδέες και μπορούμε να επιτεθούμε είτε από τις πτέρυγες, είτε από τον άξονα και να σκοράρουμε με πολλούς τρόπους. Έχει ζέστη στην Αθήνα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο μας».

Πόσο επηρεάζει η κούραση: «Την περασμένη σεζόν κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Αυτό είναι το στυλ μου. Επίθεση και πρέσινγκ. Αυτό είναι. Πρέσινγκ, πρέσινγκ, πρέσινγκ! Κάναμε μια ειδική προπόνηση για τη φυσική κατάσταση. Είχαμε ένα εύκολο ματς την Κυριακή, θα αλλάξουμε κάποιους παίκτες, οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας».

Αναστασίου: «Να δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα