Χιμπάλα: «Συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος, θέλουμε 1-2 γκολ»

Η Ντουνάισκα Στρέντα υποδέχεται αύριο (25/7, 21:30) τον Ατρόμητο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο τεχνικός της σλοβάκικης ομάδας, Πίτερ Χιμπάλα, χαρακτήρισε τον Ατρόμητο συμπαγή ομάδα. Ακόμα, έθεσε ως ζητούμενο το μηδέν παθητικό και 1 με 2 γκολ ενεργητικό.

Συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Παίξαμε καλά στην Κρακοβία για 70-80 λεπτά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για 30 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι παίξαμε 100-110 λεπτά καλό ποδόσφαιρο στους δύο τελευταίους αγώνες.

Ενάντια στην Κρακοβία δείξαμε την δύναμή μας, ήμασταν τακτικά καλοί και η φυσική μας κατάσταση ήταν εξαιρετική. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ο αντίπαλος πήρε το προβάδισμα και τότε ήμασταν τυχεροί που o Γέντλιτσκα έσωσε την εστία μας σε κάποιες φάσεις. Και πάλι δείξαμε πως μπορεί να αντιδράσει η ομάδα.

Μετά από ένα καλό διάστημα γνωρίζουν το ύφος μου και νομίζω πως έχουμε παίξει μερικά σοβαρά παιχνίδια. Μισώ τα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι απλώς παιχνίδια δοκιμής, μου αρέσει η σκληρή προπόνηση και τα σκληρά παιχνίδια. Τώρα μπορούμε να είμαστε πιο χαλαροί στην προπόνηση.

Ο Ατρόμητος είναι μια συμπαγής ομάδα και πρέπει να παίξουμε οργανωμένα το βράδυ της Πέμπτης. Το στιλ του αντιπάλου μας είναι λίγο σαν αυτό της Κρακόβιας εκτός έδρας, παίζοντας 4-2-3-1 στην επίθεση και 4-4-2 στην άμυνα.

Θέλουμε να σκοράρουμε ένα ή δύο γκολ και ελπίζουμε ότι ο Γέντλιτσκα δεν θα δεχτεί γκολ. Ξεκινήσαμε καλά, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, θέλουμε να κερδίσουμε».

 

Αναστασίου: «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα