Στα μέτρα του ΠΑΟΚ η κλήρωση του πρωταθλήματος

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς η ομάδα του θα δώσει τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο στην Τούμπα, ενώ μπαίνει στο πρωτάθλημα με δύο εντός έδρας ματς, ενδιάμεσα στα παιχνίδια του Champions League. O Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε:  «Ήταν καταπληκτική η διαδικασία της κλήρωσης. Πρωτότυπη, όπως γίνεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Είχαμε την είσοδο της τεχνολογίας αλλά πάντα παίζει ρόλο και η τύχη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Super League για την εκδήλωση.

Το νέο πρωτάθλημα θα έχει και την ιδιαιτερότητα του VAR, ήταν κάτι που είχαμε ζητήσει μέσω του κυρίου Σαββίδη εδώ και δύο χρόνια, μετά από ορισμένα ατυχή σφυρίγματα. Θα έρθει για να παίξει καθοριστικό ρόλο, το είδαμε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα βοηθήσει να καλύπτονται τα όποια λάθη γίνονται.

Η κλήρωση πάντα ενδιαφέρει ακόμα κι αν πρόκειται για τον πρωταθλητή. Είναι σημαντικός ο καταρτισμός του προγράμματος. Ξεκινάμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια ενδιάμεσα στα παιχνίδια του Champions League. Η κλήρωση είναι βατή. Αυτό το γνωστό ότι όλοι παίζουν με όλους, ισχύει, όμως εμείς αρχίζουμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες που δεν είναι πρωτοκλασάτες, ενώ στον δεύτερο γύρο παίζουμε όλα τα ντέρμπι στην Τούμπα, άρα η κλήρωση είναι καλή».

To πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Με δύο ματς στο «σπίτι» του θα μπει στο νέο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός και Πανιώνιος θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ το πρώτο εκτός θα είναι στο Περιστέρι με Ατρόμητο.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα γίνει στην Τούμπα κόντρα στον Άρη, ενώ αμέσως μετά θα δώσει το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στον πρώτο γύρο το «καυτό» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη 12η αγωνιστική, ενώ αυτό με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στην ένατη αγωνιστική στην Τούμπα.

Πρώτος Γύρος
1η ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
2η ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
3η Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
4η ΠΑΟΚ-Άρης
5η ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
6η Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
7η ΠΑΟΚ-Λαμία
8η ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

9η ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
10η ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
11η ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
12η Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
13η ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Δεύτερος Γύρος
14η Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
15η Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
16η ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
17η Άρης-ΠΑΟΚ
18η ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
19η ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
20η Λαμία-ΠΑΟΚ
21η ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος
22η Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
23η ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
24η ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
25η ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
26η Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα