Νέοι λεονταρισμοί Σπίρτζη για τα διόδια στην Αττική Οδό

Συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός Υποδομών σε νέα συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι «δεν θα γίνει ανεκτό όσο είμαστε εμείς», εννοώντας την αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό.

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των διοδίων θα αυξηθούν και μάλιστα σε δυο δόσεις. Η μια θα είναι την 1η Ιουλίου 2019 (δηλαδή μια βδομάδα πριν τις εκλογές) και η άλλη την 1η Ιανουαρίου 2020. Την πρώτη Ιουλίου από 2,80 ευρώ θα πάνε στα 3 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου θα πάνε από 3 ευρώ στα 3,30.

Ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αναφερθεί και άλλες φορές στο θέμα της αύξησης, λέγοντας ότι δημιουργεί υποψίες το ότι πραγματοποιείται μονομερώς λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, ενώ έχει καταγγείλει ότι μέσω της απόφασης της εταιρίας επιχειρείται παρέμβαση στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι την 1η Ιουλίου που θα ισχύσουν οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό κυβέρνηση θα είναι ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς ο κ. Σπίρτζης λησμονεί ότι οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 7 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα