“Πίστεψα στον Μητσοτάκη”, λέει ο Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., που μεταξύ άλλων φέρνει τον σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τάκη Θεοδωρικάκο στην τέταρτη εκλόγιμη θέση, ο ίδιος θέλησε να περάσει το μήνυμα του μέσα από μια ανάρτηση στο facebook.

O κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει ότι η συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 και εκτιμά ότι μία νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου είναι η ακόλουθη: “Στις αρχές Οκτωβρίου του 2015 ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στον άνθρωπο που επαγγέλλεται τις μεταρρυθμίσεις, το μέτρο και τη λογική και με σκληρή δουλειά αποδείχθηκε ότι αξίζει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Στρατεύτηκα σε αυτή την υπόθεση. Στην κρίσιμη αναμέτρηση της 7η Ιουλίου, με επέλεξε για τη θέση του υποψηφίου βουλευτή επικρατείας. Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω την απόφαση του και αυτές τις σημαντικές ημέρες, μαζί με τον υπέροχο κόσμο της νέας δημοκρατίας, να πετύχουμε τη νίκη και την πολιτική αλλαγή! Θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων!
Για να γίνει καλύτερη και πιο ασφαλής η ζωή όλων των πολιτών, σε μια αξιοπρεπή και ισχυρή πατρίδα!”

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα