Παντελίδης: «Σεβασμός στον αντίπαλο, προετοιμασία ετοιμότητας για πρόκριση»

Μπορεί άπαντες να θεωρούν από βατή ως εύκολη την κλήρωση του Άρη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο Europa League, αλλά ο Σάββας Παντελίδης επιχείρησε να «ρίξει τους τόνους».

Επισήμανε πως υπάρχουν ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω της εποχής που θα γίνουν οι αγώνες με την ΑΕ Λεμεσού, και ότι κάθε αντίπαλο πρέπει να τον σέβεσαι.

Τονίζοντας ότι χρέος του ίδιου και των παικτών του είναι α προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε οι «κίτρινοι» να παρουσιαστούν έτοιμοι να υλοποιήσουν το στόχο τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο δε όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αναλύοντας τον αντίπαλο.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι η δική μας ομάδα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Κέρκεζ: «Δεν θέλαμε Γουλβς, Γκιμαράες και Άρη»

Με την Α.Ε. Λεμεσού ο Άρης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα