Στα χέρια της αστυνομίας και ο δεύτερος δραπέτης από την απόδραση στην Πέτρου Ράλλη

Ανάμεσα στους δραπέτες και ο ληστής που είχε εισβάλει στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή

Στη σύλληψη και δεύτερου δραπέτη από τους τέσσερις προχώρησε η αστυνομία, οι οποίοι είχαν αποδράσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Ο δεύτερος από τους δραπέτες συνελήφθη στον Βοτανικό. Πρόκειται για 32χρονο που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρα συμπλοκή τον περασμένο Μάρτιο, στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο δραπέτης συνελήφθη κοντά στο hotspot του Βοτανικού.

Μάλιστα πρόκειται για επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ οι υποθέσεις στις οποίες είχαν εμπλοκή είχαν απασχολεί την κοινή γνώμη καθώς ο ένας από αυτούς κατηγορείται για δολοφονία ενώ ο άλλος για διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε συλλάβει έναν από τους δραπέτες στην περιοχή του Ρέντη.

Ποιοι είναι οι δραπέτες

Ο ένας από τους δραπέτες είναι ο δολοφόνος του νεαρού σεφ στην Καισαριανή το 2012 και είχε συλληφθεί στην Κύπρο στις 2 Ιουνίου 2012. Υπενθυμίζεται πως ο κακοποιός μαζί με συνεργούς του είχαν επιχειρήσει να αρπάξουν το αυτοκίνητο του σεφ Νίκου Παπουτσιδάκη στην Καισαριανή. Ωστόσο ο άτυχος σεφ και ο αδερφός του προσπάθησαν να τους σταματήσουν με τους κακοποιούς όμως να ανοίγουν πυρ με καλάσνικοφ. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον 30χρονο και τραυματίζοντας σοβαρά τον αδερφό του.

Ο εισβολέας στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή

Ο δεύτερος από τους κακοποιούς που απέδρασαν είναι ένας 35χρονος, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με συνεργούς του στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη. Τότε οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του τραγουδιστή.

Τελικά οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί μετά από απόπειρα διάρρηξης στον Άλιμο.

Ο «ταραξίας» των φυλακών Κορυδαλλού

Ο τρίτος που απέδρασε θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών της αναταραχής στις φυλακές Κορυδαλλού με είχε ενεργό συμμετοχή σε άλλη συμπλοκή μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, τον περασμένο Μάρτιο, ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών και ομογενών από Ρωσία.

Οι τέσσερις κρατούμενοι των φυλακών, αλβανικής καταγωγής, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν τα όπλα και τα κινητά τους, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν χρησιμοποιώντας περιπολικό, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο πιο μακριά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δραπέτες είναι επικίνδυνοι κακοποιοί. Ο ένας συμμετείχε στη δολοφονία νεαρού σεφ στην Καισαριανή, το 2012, ενώ ανάμεσα στους δραπέτες ήταν και ένας 35χρονος που τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα