Βγήκε από την εντατική η μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας

Στο πλευρό της 8χρονης κοπέλας βρίσκονται συνεχώς οι γονείς της

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας, καθώς βγήκε από την εντατική.

Η ευχάριστη είδηση έρχεται από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου έδινε μάχη το άτυχο παιδί να κρατηθεί στη ζωή. Το μικρό αγγελούδι βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο νοσηλείας, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη Αλεξία δεν έχει ικανοποιητική επικοινωνία με το περιβάλλον. Το γεγονός όμως πως αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη προκαλεί αισιοδοξία, τόσο στους γιατρούς όσο και στους στενούς συγγενείς της.

H μικρή Αλεξία αποσωληνώθηκε το μεσημέρι. Ο δρόμος της αποθεραπείας της, χαρακτηρίζεται μακρύς. Το Νοσοκομείο, αναμένεται αύριο να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Η 8χρονη Αλεξία, έχει συνεχώς στο πλευρό της, τους γονείς της, που προσεύχονται να τελειώσει ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Η μητέρα της 8χρονης εξέφραζε την πίστη της από την πρώτη στιγμή. «Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ» είχε πει όταν οι ελπίδες για το αγγελούδι της ήταν λιγοστές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα