Άσος και στα βελάκια ο Ράφαελ φαν ντερ Φαρτ

Στο 20 χρόνια που υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Ράφαελ φαν ντερ Φαρτ συνήθως έβρισκε τον στόχο του, είτε αυτός ήταν ένας συμπαίκτης, είτε η αντίπαλη εστία.

Ο 36χρονος βετεράνος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Ολλανδούς της γενιάς του και η καριέρα του κυρίως σε Άγιαξ, Αμβούργο, Ρεάλ και Τότεναμ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μόνο που δεν είναι πια ποδοσφαιριστής, έστω κι αν παραμένει επαγγελματίας αθλητής. Από το Σάββατο, ο άλλοτε αντίζηλος του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην κοινή θητεία τους στο ‘Αίαντα’ παίζει επαγγελματικά βελάκια. Και κερδίζει!

Ο Φαν ντερ Φαρτ έκανε νικηφόρα αρχή στο BDO Denmark Open, επικρατώντας του Τόμας Άντερσεν με 4-2 στον 1ο γύρο, σε τουρνουά που διεξάγεται στο Έσμπιεργκ της Δανίας.

Ο Ολλανδός ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην πόλη, όπου μετακόμισε λόγω της νέας συντρόφου του, Εσταβάνα Πόλμαν, που παίζει κι αυτή επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στη γυναικεία ομάδα της Έσμπιεργκ.

Έχοντας άπλετο χρόνο στη διάθεσή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα βελάκια τους τελευταίους μήνες και όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί να έχει τύχη σε ένα επίσημο τουρνουά, δήλωσε συμμετοχή, ο 109 φορές διεθνής Ολλανδός.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα