Και για βιασμό 19χρονης κατηγορείται ο serial killer της Κύπρου

Η 21 ετών σήμερα καταγγέλουσα αλλοδαπή φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της στην πρώην σύζυγο του "Ορεστη", μέσω των social media

Στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα το πρωί ο 35χρονος serial killer, προκειμένου να ανανεωθεί το διάταγμα προσωποκράτησής του.

Ο Ίλαρχος Νίκος Μεταξάς αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους. Ωστόσο, ο ίδιος έχει ομολογήσει τις έξι δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και στη συνέχεια έριξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Όπως γράφει το sigmalive.com, παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών ακόμα σορών που ο serial killer της Κύπρου πέταξε στις λίμνες του Μιτσερού και του Ξυλιάτου.

Χθες έγιναν δοκιμαστικές έρευνες με το sonar, που είναι ηλεκτροακουστικές συσκευές που εκμεταλλεύονται τη διάδοση των κυμάτων ηχητικής ενέργειας μέσα στη υδάτινη μάζα, όπως ακριβώς τα συστήματα ραντάρ και ηλεκτρονικού πολέμου εκμεταλλεύονται τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην ατμόσφαιρα και γενικότερα στον ελεύθερο χώρο.

Το γεωγραφικό σύστημα αναφοράς σάρωσε το Σάββατο (04/05) τον βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να διαφανούν σήμερα στη διαδικασία μελέτης των δεδομένων, που έχει καταγράψει.

Εάν το σύστημα δεν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα χρησιμοποιηθεί ειδικό ραντάρ διείσδυσης εδάφους.

Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του «Ορέστη»

Στις 30 Απριλίου αλλοδαπή κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι το 2017, όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο 35χρονος τη βίασε.

Μάλιστα, ο ίδιος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό, με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη είπε ότι τον γνώρισε το 2016, με σκοπό να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Στις αρχές του 2017, την πήρε από το σπίτι της, με σκοπό να της δώσει μια φωτογραφία. Μέσα στο αυτοκίνητο τη βίασε και κατά τη διάρκεια της επαφής βιντεοσκοπούσε με το κινητό. Η 19χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις 3 Μαΐου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε με το ψεύτικο προφίλ του «Ορέστη», σύμφωνα με το Sigmalive. Ο 35χρονος δεν παραδέχεται τη νέα υπόθεση βιασμού.

Η 19χρονη φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του Μεταξά τον βιασμό, μέσω των social media, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα