Με… τετρακίνηση στα ημιτελικά η Λίβερπουλ (video)

Με εμφατικό τρόπο «σφράγισε το εισιτήριο» η Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League. Συνέτριψε την Πόρτο, στο «Dragao», με 4-1 και θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης από την Μπαρτσελόνα.

Οι «δράκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα, κυριάρχησαν και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Δεν το πέτυχαν και τιμωρήθηκαν «σκληρά». Οι «κόκκινοι» στην πρώτη τους επίθεση -με την ετυμηγορία του VAR- έκαναν το 0-1 (26′ Μανέ). Έφεραν την αναμέτρηση εκεί που ήθελαν και στη συνέχεια άρχισαν το… πάρτυ.

Σαλάχ (65′), Φιρμίνο (77′), Φαν Ντάικ (84′) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Η οποία, με ελάχιστη προσοχή στην τελική προσπάθεια, θα είχε επιτευχθεί με ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Η γηπεδούχος -που από ένα χρονικό σημείο και μετά κατέρρευσε-, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το «γκολ της τιμής» με τον Μιλιτάο (69′).

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Αλεξ Τέλες, Κορόνα (78′ Φερνάντο Σάντος_, Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι (81′ Μπρούνο Κόστα), Οτάβιο (46′ Σοάρες), Μαρεγκά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (66′ Γκόμες), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (71′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Οριζί (46′ Φιρμίνο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα