Ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κηφισιά έκανε το 2-0 στα πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κηφισιά 3-1 σετ στην Πυλαία κι έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Volley League.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στα τρία από τα τέσσερα σετ. Κρατώντας την υποδοχή με τον Κάπελλα κι έχοντας σε καλή μέρα Λάανε και Χαντ έβαλε δύσκολα από τη γραμμή του σέρβις στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος είχε συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς σε κακή μέρα τον Σαφράνοβιτς.

Το πρώτο σετ πήγε έστω και δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αφού η Κηφισιά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το δικό της σετ μπολ. Η αντεπίθεση της ομάδας του Νίκου Ζαλμά ξεκίνησε στο δεύτερο σετ όταν πήρε καλό προβάδισμα με τον Λάανε και τον Ρουμελιωτάκη και τελικά ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν μόνο Κηφισιά μέχρι το 18-20. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ένα σταθερό προβάδισμα πέντε πόντων, το οποίο ο ΠΑΟΚ σταδιακά ψαλίδισε με τον Τακουρίδη και τον Όκολιτς να κάνουν εξαιρετική δουλειά στο μπλοκ. Έτσι, ήρθε η ανατροπή και ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στο τελικό 25-21 για το 2-1 σετ. Το τελικό 3-1 και η καθαρή νίκη ήρθαν σχετικά εύκολα, αφού η Κηφισιά έμεινε από δυνάμεις, ενώ η αλλαγή πασαδόρου βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γίνει πιο απρόβλεπτος στην επίθεση.

Τα σετ 3-1: 26-24, 22-25, 25-21, 25-18

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα