Σε αυτό το ξενοδοχείο μένεις σε βαρέλια και γίνεσαι τύφλα στο μεθύσι (φωτο)

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο στον κόσμο που μένεις σε βαρέλια και γίνεσαι τύφλα στο μεθύσι! Πού βρίσκεται; Στην Τεκίλα του Μεξικού και ονομάζεται Matices Hotel de Barricas και προσφέρει στους επισκέπτες τις τέλειες διακοπές εμπνευσμένες από τι άλλο; Την τεκίλα.

Είδηση για όλους τους λάτρεις της Τεκίλα: Το όνειρο σας υπάρχει πραγματικά.

Το Matices Hotel de Barricas στην Τεκίλα του Μεξικού προσφέρει στους επισκέπτες τις τέλειες διακοπές εμπνευσμένες από τι άλλο; Την τεκίλα.

Σε ένα αποστακτήριο το οποίο έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν αλλά και να συμμετέχουν γευσιγνωσιακές συνεδρίες όπου θα μπορούν να δοκιμάσουν κάποιο τοπικό προϊόν.

Εκτός από τα παραδοσιακά δωμάτια, το ξενοδοχείο προσφέρει καμπίνες με σχήμα βαρελιού, οι οποίες προφανώς περιλαμβάνουν μίνι μπαρ.

Το εστιατόριο είναι χτισμένο σε μια σπηλιά πέντε μέτρων υπόγειο, σερβίρει νόστιμα τοπικά γεύματα σε εκπληκτικό περιβάλλον και φυσικά, υπάρχουν πολλά κοκτέιλ εμπνευσμένα από την τεκίλα στο μενού!

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Τεκίλα και η κεντρική Γκουανταλαχάρα απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Οι online κριτικές είναι πολύ θετικές και φαίνεται ότι οι επισκέπτες αγάπησαν τις θεματικές διακοπές τους.

Όσο για τις τιμές των δωματίων, αυτές ξεκινούν από 170 ευρώ τη βραδιά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα