Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον πλησίασε στον ένα βαθμό. Στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» του προγράμματος της 27ης αγωνιστικής στη Super League, οι «μελανόλευκοι» νίκησαν στο «Γεντί Κουλέ» με 1-0, χάρη στο γκολ του Ρικάρντο Βαζ (20′).

Οι Κρητικοί ήταν από το πρώτο ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Γιώργου Κομίνη (Θεσπρωτίας), καλύτεροι από τους Γιαννιώτες. Με ελάχιστες χρονικές εξαιρέσεις.

Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν με περισσότερο πάθος, πιο πειστικά τη νίκη. Πέτυχαν το γκολ, έχασαν κάποιες ευκαιρίες να «κλειδώσουν» νωρίτερα το αποτέλεσμα και στάθηκαν άτυχοι στο 85ο λεπτό. Όταν από το σουτ που έκανε ο Βουό η μπάλα εξοστρακίστηκε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ως βασικό στόχο είχαν να μην παραβιαστεί η εστία τους. Και στη συνέχεια, χωρίς ρίσκο, να ψάξουν για κάτι περισσότερο. Έτσι, ουσιαστικά, δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Σωτηρίου. Οπότε, θα ήταν πολύ δύσκολο -με τέτοια δεδομένα- να διατηρήσουν το αήττητό τους για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα.

Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 25 βαθμούς. Πέντε περισσότερους από τον προτελευταίο Λεβαδειακό και μόλις έναν λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη 13η θέση που -σύμφωνα με το σχετικό σχεδιασμό- οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα της Football League.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (89′ Σασί), Φερέιρα (83′ Κουτσιανικούλης), Γιακουμάκης (85′ Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (79′ Αποστολόπουλος), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς, Γιάκος (55′ Παμλίδης), Νικολιάς, Αθανασιάδης (75′ Μάνος), Κρίζμαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα