Θέμα στη Γ.Σ. της ΕΠΟ για το αν ισχύει η προκήρυξη…

Ενδεχόμενη προσφυγή από κάποια ομάδα για το μπλόκο της αναδιάρθρωσης φοβήθηκαν στη Super League, και γι’ αυτό ρώτησε πολλές φορές ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης τον Ευάγγελο Γραμμένο εάν μπορεί να προσβληθεί η απόφαση που πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Στον συνεταιρισμό, βέβαια, οι 15 ομάδες τάχθηκαν κατά της αναδιάρθρωσης. Μόνο ο Αστέρας ψήφισε υπέρ της μείωσης των ομάδων, αλλά οι Αρκάδες διατρέχουν κίνδυνο υποβιβασμού και δύσκολα θα έβαζαν τα χέρια τους για να βγάλουν τα μάτια τους.

Περισσότερο φοβούνται στη λίγκα ενδεχόμενη αντίδραση του Ολυμπιακού.

Στη λογική ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να θελήσουν να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΟ, αλλά και στον ΠΑΟΚ που κίνησε τα νήματα για την αναβολή της αναδιάρθρωσης.

Στις επίμονες ερωτήσεις του Μπαταγιάννη, ωστόσο, ο Γραμμένος εμφανίστηκε σίγουρος και απόλυτος. Ως μοναδική εκκρεμότητα του ανέφερε την ανάγκη να εγκριθεί η απόφαση της Επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ο Γραμμένος προτίθεται να βάλει θέμα για το αν ισχύει η προκήρυξη που, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, δεν τροποποιείται.

Μόνο κάποιοι στο περιβάλλον της Super League παρέμειναν δύσπιστοι, επειδή υπάρχει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που πιστοποίησε την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για το 3+1 στον υποβιβασμό από τη μεγάλη κατηγορία και στην άνοδο 1+1 για την άνοδο από τη Football League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα