Αυτός είναι ο Βούλγαρος που συνελήφθη για το φόνο του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή (φωτο)

Ο 31χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αυτόφωτο και πήρε προθεσμία για τις δέκα Απριλίου. Ο 31χρονος, εκτός από τη δολοφονία, κατηγορείται για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας.

Τη Δευτέρα ο 31χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνειται όλες τις κατηγορίες. «Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγω μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις» σημείωσε ο κύριος Λύτρας και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής βλέπουν ότι έχουν απέναντι τους ένα πολύ έμπειρο και σκληροτράχηλο κακοποιό. Εντός των επόμενων ωρών θα φτάσουν στην ΕΛ.ΑΣ. και τυχόν στοιχεία που υπάρχουν για το ποινικό παρελθόν τους στις βάσεις δεδομένων της Interpol.

Ο 31χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη όταν το συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα