«Να φύγει ο Πογκμπά, αν δεν θέλει να παίζει στη Μάντσεστερ»

Ξανά στο στόχαστρο ο Πολ Πογκμπά με αφορμή τις γενικά προβληματικές εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και κάποιες δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες. Ο Γέσπερ Όλσεν, πρώην άσος της ομάδας, υποστήριξε ότι ο Πογκμπά πρέπει να φύγει αν δεν του αρέσει να παίζει για τη Μάντσεστερ.

Θυμήθηκε μάλιστα τα χρόνια του Φέργκιουσον λέγοντας: «Στις μέρες του Φέργκιουσον ξέραμε ότι αν δεν θες να παίζεις για το σύλλογο, τότε δεν μένεις. Και νομίζω πως το ίδιο ισχύει και με την υπόθεση του Πογκμπά. Φυσικά, θα συνεχίσει η ομάδα και χωρίς αυτόν, αλλά θα ήταν σπουδαίο να τον δούμε να μένει, επειδή είναι σημαντικό μέρος του συλλόγου», τόνισε ο Όλσεν.

Ο Πογκμπά ήταν αρνητικός όσο καιρό βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ο Μουρίνιο και η αλήθεια είναι ότι βελτίωσε το αγωνιστικό του πρόσωπο μετά την έλευση του Σόλσκιερ. Ωστόσο, προ ημερών έδειξε θαυμασμό για τη Ρεάλ του συμπατριώτη του Ζινεντίν Ζιντάν, ο Γάλλος προπονητής από την άλλη πλευρά άφησε να εννοηθεί ότι θα τον ήθελε στην ομάδα κι αυτή η κατάσταση έδωσε νέα τροφή για επικριτικά σχόλια προς τον Πογκμπά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα