Καλάθης: «Το πιστεύαμε, χρωστάμε στη Ρεάλ»

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουντούτσνοστ. Συλλογικά πανηγύρισε την πρόκριση στα play offs της Euroleague και σε ατομικό επίπεδο το πρώτο του «triple double».

Επίτευγμα για το οποίο δήλωσε χαρά και τιμώ, αφού είχε προηγηθεί ο Νίκολα Βούισιτς. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι οι «πράσινοι» πίστευαν στην πρόκριση και πρόσθεσε ότι χρωστούν κάτι στην -επόμενη αντίπαλό τους- Ρεάλ κάτι από πέρυσι.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Νιώθω ωραία είναι τιμή να είμαι δίπλα στον θρύλο, Νίκολα Βούισιτς και το κατάφερε αυτό όμως νιώθω καλύτερα που είμαστε στα play off. Παίξαμε καλά τελευταία και τα καταφέραμε.

Το πιστεύαμε σαν ομάδα και στα αποδυτήρια. Παίξαμε πολύ καλύτερα, έχοντας ένα καλό σερί. Είμαστε μια ομάδα βετεράνων και το πιστεύαμε. Δεν ξέρω τι πίστευαν όλοι έξω από την ομάδα αλλά τα καταφέραμε.

Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρσι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι έχουμε αυτοπεποίθηση, χρωστάμε στη Ρεάλ και μπορούμε να τους κερδίσουμε στο γήπεδό τους».

Με σόου Καλάθη, Γκιστ συνόδευσε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός (videos)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα