Ολυμπιακός: Κοιμήθηκε ο Μπλατ, χάθηκε το ματς

Από ήττα σε ήττα οδηγείται το τελευταίο διάστημα ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ακόμη και να προκριθεί στην οχτάδα της Ευρωλίγκας είναι φανερό ότι δεν μπορεί να έχει καμία τύχη στα πλέι οφ.

Ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε είναι προφανές. Αν προσθέσει κανείς και την απώλεια του Σπανούλη (που θα μπει χειρουργείο) αντιλαμ΄βάνεται γιατί ο Ολυμπιακός χάνει ακόμη και από ομάδες του δεύτερου επιπέδου στην διοργάνωση τις οποίες σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει θα μπορούσε να συναγωνιζόταν.

Όμως με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες γίνεται αντιληπτό γιατί ελάχιστοι παλεύουν (όσο μπορούν) τα παιχνίδια, όπως αυτός ο Γουέμπερ, που ήρθε πριν από μερικούς μήνες και χθες στο ΣΕΦ έβαλε τα κλάματα που δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Άλλοι σκέφτονται την ομάδα και άλλοι κοιτούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους…

Το ματς με την Ζαλγκίρις χάθηκε και γιατί δεν υπήρχε βοήθεια από τον πάγκο.

Από εκεί που κέρδιζε 51-39 ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει στο ΣΕΦ από την Ζαλγκίρις με 57-60 αφού ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε γύρω στα 8:30 λεπτά να πάρει …τάιμ άουτ. Τον πήρε ο ύπνος και δεν βρέθηκε ένας να τον ξυπνήσει.

Αλλά ποιος να τον ξυπνήσει; Αυτοί που είναι δίπλα του είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι είναι τρύπια τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και διαρρέονται στην δημοσιότητα ακόμα και …ηχητικά αποσπάσματα (βλ. Πρίντεζης) συνομιλιών των παικτών μεταξύ τους…

Ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του. Όσοι δεν μπορούν στον Ολυμπιακό καλό θα ήταν να αποχωρήσουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα