«Έφαγε πόρτα» από Βασιλειάδη και πάει Τσίπρα η Super League

Στην… παράταση θέλει να στείλει το… παιχνίδι της αναδιάρθρωσης η Super League, μετά την «πόρτα που έφαγε» -και κατά τη σημερινή (27/3) συνάντηση- από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού, για την ώρα, εμμένει στην απόφασή του να μην υπαναχωρήσει στη νέα εξωφρενική απαίτηση της λίγκας. Η οποία, είναι αλλάξουν τα συμφωνημένα και σφραγισμένα με υπογραφές, χωρίς συνέπειες για τις ΠΑΕ.

Δηλαδή, να ανασταλεί η πραγματοποίηση της δρομολογούμενης αναδιάρθρωσης αλλά ταυτόχρονα οι ΠΑΕ να διατηρήσουν τα συμβόλαιά τους με την ΕΡΤ. Τα οποία υπέγραψαν με προϋπόθεση την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων…

Αφού, η προσπάθεια (και σε αυτό το ζήτημα) να υπαναχωρήσει ο Γ. Βασιλειάδης «έπεσε στο κενό», έβαλαν… πλώρη για τα ψηλά πατώματα. Όπως ενημέρωσαν και τον υφυπουργό θα αποταθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Ποντάροντας στην αντίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή του μεγαλομετόχου και προέδρου της, Ιβάν Σαββίδη, στην αναδιάρθρωση.

Και προσβλέποντας στην επιρροή που αυτός ασκεί στον πρωθυπουργό, ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις του υφισταμένου του και η αναδιάρθρωση να παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες. Χωρίς, όμως, απώλειες των εσόδων που διατηρούν «στη ζωή» επτά ΠΑΕ και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Αναδιάρθρωση: Η Σούπερ Λίγκα θέλει 16 ομάδες, ο Βασιλειάδης αποσύρει την ΕΡΤ

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα