Ο Πέτρος Δούκας θα διεκδικήσει τον δήμο Σπάρτης

Τελικά ο Πέτρος Δούκας το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σπάρτης. Σε ανακοίνωση του ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνηση; Καραμανλή τόνισε:

“Συγκινήθηκα ιδιαίτερα από το μέγεθος και το εύρος της παραίνεσής σας να διεκδικήσω τη Δημαρχία της αγαπημένης μας πόλης, και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στη μεγάλη αναμόρφωση που θα της δώσει τη θέση που ιστορικά της αξίζει στο παγκόσμιο στερέωμα! Πραγματικά το κάλεσμά σας με συνεπήρε!

Με εξέπληξε το πόσο γρήγορα, σπουδαία στελέχη της δημοτικής αυτοδιοίκησης (νυν και πρώην) όλων των βαθμίδων, εργαζόμενοι στο Δήμο, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, απλοί εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές, αλλά και σωματεία και οργανώσεις, συντάχθηκαν με αυτή τη δική σας πρωτοβουλία δημοτών!

Σας ευχαριστώ όλους για τη μεγάλη τιμή που μου κάνετε!

Πρέπει η Σπάρτη και ο Μυστράς να γίνουν όχι μόνο παγκόσμια κέντρα Ιστορικών ερευνών, αλλά και των Πολιτικών Επιστημών, δεδομένου ότι το Σύνταγμα του Λυκούργου θαύμασαν και ύμνησαν όχι μόνο οι σπουδαιότεροι αρχαίοι φιλόσοφοι, αλλά το αντέγραψαν οι Ρωμαίοι και οι πατέρες του Αμερικανικού έθνους!

Πρέπει να προσελκύσουμε στη Σπάρτη τις πιο κορυφαίες προσωπικότητες στα θέματα αυτά”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα