Θύμα για να ξεφορτωθεί τον Βράνιες ψάχνει η Άντερλεχτ

Να ξεφορτωθούν το ταχύτερο δυνατό τον Όγκνιεν Βράνιες, επιδιώκουν στην Άντερλεχτ και ψάχνουν… ομάδα-θύμα να τον παραχωρήσουν. Οι Βέλγοι αναζητούν τη λύση στο μαρτύριό τους από την ΑΕΚ.

Ως γνωστόν ο 29χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται κι έχει τεθεί εκτός ομάδας, αγωνιζόμενος για τελευταία φορά με τους «μωβ» στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μουσκρόν στις 22 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, μια…κουβέντα είναι να αποχωρήσει ο Βόσνιος αμυντικός από τον βελγικό σύλλογο.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και του αποφέρει ετησίως το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800.000 €. Χρήματα που πέφτουν πλέον στο λογαριασμό του ξεκούραστα, από την στιγμή που έχει φτάσει στο σημείο να πληρώνεται από την Άντερλεχτ για να…κάθεται.

Κι αυτά ακριβώς τα χρήματα, ο Βράνιες θα έκανε την «θυσία» να τα χάσει μονάχα για την επιστροφή στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

Την ομάδα που έβαλε στην καρδιά του και χάραξε το όνομά της στο σώμα του.

Επί του παρόντος στην Ένωση δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του. Μέχρι το καλοκαίρι όμως, πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν. Το σίγουρο είναι πως ο Βράνιες θεωρείται «καμένος» για την Άντερλεχτ, έπειτα από τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε σε συνδυασμό με τον ερωτικό σκάνδαλο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Γέλενα Καρλέουσα. Όλα αυτά είναι που τον έστειλαν στη δεύτερη ομάδα.

Ο Φρανκ Άρνεσεν που φημίζεται για τα μεγάλα και δυνατά «κονέ» στις αγορές επιχείρησε να τον στείλει στην Κραϊόβα στο παζάρι του χειμώνα, ωστόσο η προοπτική της μετακόμισης στη Ρουμανία απορρίφθηκε ασυζητητί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που έχει στυλώσει τα πόδια και… κάθεται στο συμβόλαιό του.

Τα τετ α τετ του Βράνιες με τον Άρνεσεν δεν είναι και λίγα κι όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο αυξάνονται στο στρατόπεδο της βελγικής ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ επιμένει να λέει στον ποδοσφαιριστή πως θα πρέπει να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από την στιγμή που δεν υπολογίζεται και ο Βράνιες, θυμίζει το συμβόλαιο που τους «δένει» μέχρι το 2022.

 

 

Ταξίδι που θα πραγματοποιήσει πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα τον φέρει πιο κοντά στην αγαπημένη του ΑΕΚ κι όσο να΄ ναι, θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει μεταγραφικό…ρεπορτάζ πέριξ των ιδιαιτέρων διαμερισμάτων της πρώην ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα