Ο Σάντος πιστεύει στην αξία του Μαρτίνς

Είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι πριν οι «ερυθρόλευκοι» προσλάβουν τον Πέδρο Μαρτίνς ζήτησαν και πήραν τη γνώμη του Φερνάντο Σάντος. Το τι ειπώθηκε μεταξύ τους είναι άγνωστο.

Το σίγουρο είναι ότι ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας και πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, έχει πολύ καλή γνώμη για τον προπονητή του συλλόγου του Πειραιά.

Το επιβεβαίωσε ένας άνθρωπος ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σάντος στην εθνική και στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον νυν τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών των «πράσινων», Τάκη Φύσσα.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής αποκάλυψε σε αθλητική εκπομπή ότι ο Πορτογάλος έχει εκτίμηση και πίστη στον Μαρτίνς από τότε που ήταν στον πάγκο της Γκιμαράες και του είχε πει ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να έρθει και να δουλέψει στην Ελλάδα.

«Από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο πάει να πει ότι υπάρχει μια προοπτική για αυτόν τον προπονητή να δουλέψει. Έχει προσόντα και κριτήρια για να προχωρήσει. Όταν είχαμε συζητήσει με τον κ. Σάντος, μου είχε πει για αυτό τον άνθρωπο. Τότε ήταν προπονητής στην Γκιμαράες και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει στην Ελλάδα και πως του είχε μιλήσει πολλές φορές», είπε ο Φύσσας.

 

Υπήρχε περίπτωση να μη έλεγε καλή κουβέντα για τον συμπατριώτη του;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα