Συνάντηση Πατούλη με εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ

«Θα στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για να επιστέψει η ηρεμία και η ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές της Αττικής», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση του με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επίσης χαρακτήρισαν αναγκαία την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να βοηθήσει το έργο της αστυνομίας σε θέματα αστικών παραβάσεων.

Ο Γ. Πατούλης διαπίστωσε ότι «οι αστυνομικοί βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες μας, χωρίς τα κατάλληλα «εργαλεία» απέναντι στην εγκληματικότητα.

«Δεν μπορεί να νοείται αποτελεσματική αστυνόμευση χωρίς σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τους αστυνομικούς μας, που ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους», σημείωσε ο ίδιος.

Κλείνοντας δεσμεύτηκε εάν εκλεγεί, ο συνδυασμός του «Νέα Αρχή» να επιλύσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής και από ίδιους πόρους να εξασφαλίσει τον αναγκαίο εξοπλισμό ώστε να επιστρέψει η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας στις πόλεις και τις γειτονιές της Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα