Μαρτίνς: «Ανεξήγητο αυτό που συνέβη, ήταν υποχρέωσή μας να προκριθούμε»

Απόλυτα απογοητευμένος με την ήττα αποκλεισμό από τη Λαμία αλλά και ανέτοιμος να την εξηγήσει, παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για ανεξήγητο δρώμενο και παραδέχτηκε πως ήταν υποχρέωση για τους «ερυθρόλεκους» να προκριθούν.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Cosmote TV, δήλωσε: «Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαμε πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι που δεν μας έχει δοθεί.  Η Λαμία στη μια τελική της έκανε το γκολ.

Έπρεπε να σκοράρουμε στις τελικές που κάναμε. Ήταν υποχρέωση μας να προκριθούμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο αλλά, δεν τα καταφέραμε».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν παίξαμε με ένταση και πάθος. Στο 2ο μέρος όμως ήταν καταιγιστικοί και ειδικά μετά το 0-1 παίξαμε με όλη μας την δύναμη και την ψυχή μας.

Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες. Να συγχαρώ την Λαμία. Είμαστε απογοητευμένοι. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση γιατί θέλαμε να πάμε τελικό.

Στο α’ μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο β’ τα αλλάξαμε όλα. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα που μας έχει κοστίσει νίκες και προκρίσεις. Οι αριθμοί το δείχνουν αυτό.

Ο πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα. Είναι άριστες οι συνθήκες. Δεν θα μιλήσω σήμερα για ευθύνες. Να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς και να το κερδίσουμε. Δεν κρύβουμε την απογοήτευσή μας γιατί ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αυτό».

Χάβος: «Μεγάλη πρόκριση, σταθήκαμε και τυχεροί, ταπεινότητα και σεμνότητα»

Σαράνοφ και Τομάς «πλήγωσαν» τον άστοχο Ολυμπιακό, στους «4» η Λαμία (video)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα