Κάναντι: «Καλύτερη η ΑΕΚ, απογοητευτικό το αποτέλεσμα»

Ίδια εικόνα με αυτή των παικτών του είχε ο Νταμίρ Κάναντι στο πρώτο του σχόλιο για την ήττα από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Ατρόμητου -ήταν απογοητευμένος και- αναγνώρισε πως η γηπεδούχος ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Cosmote TV, είπε: «Γνωρίζαμε, ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς σε όλο το 90λεπτο. Πήγαινε πρώτη και με περισσότερη δύναμη σε όλες τις μπαλιές».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι για αυτή την ήττα με 3-0. Θα πρέπει να συγχαρώ την ΑΕΚ για την πολύ καλή απόδοση της.

Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να περιορίσουμε την επιθετικότητα της ΑΕΚ, με συνέπεια να είμαστε συνέχεια στην περιοχή μας και έτσι ήρθε η ήττα.

Νομίζω πως συνολικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τους συνδυασμούς που θα θέλαμε και αυτό είναι μια προειδοποίηση. Δεν ήμασταν όσο γενναίοι θα θέλαμε.

Κάνουμε φυσικά την αυτοκριτική μας, αλλά και η ΑΕΚ είχε τέτοια ένταση σήμερα στο παιχνίδι της, που δε θα μας άφησε περιθώριο. Είχαν πάθος, έπαιρναν τις δεύτερες μπαλιές, έδειχναν ότι το ήθελαν περισσότερο.

Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά το 2-0 δυσκόλεψε πάρα πολύ το πράγμα. Ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά τελικά ήρθε και το 3-0, οπότε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της».

Για το rotation: «Δεν θεωρώ ότι επηρέασε την απόδοση μας. Εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες το τελευταίο διάστημα.

Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα, έχουμε πολλή ποιότητα ως ομάδα, θα μπορούσαν να τη δείξουν».

Αν επηρεάστηκαν αρνητικά οι παίκτες του από τη συζήτηση για τη διαιτησία: «Δύσκολο να απαντήσω. Ελπίζω πως όχι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη επί 90 λεπτά. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Είχαμε διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι στο πρώτο ματς. Νομίζω πως σήμερα ο διαιτητής έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Επί 90 λεπτά έκανε πολύ καλή δουλειά, σήμερα όλα ήταν καλά. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα και το αποδεχόμαστε».

Για τον τραυματισμό του Καρασαλίδη: «Δεν έχω ενημέρωση για κάτι σοβαρό, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό».

Χιμένεθ: «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε»

Χυδαία ανάρτηση Ουάρντα για την ΑΕΚ

Με άνεση «πέταξε» στα ημιτελικά η ΑΕΚ (video)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα