Επίσκεψη στο “Κέντρο Ζωής” ο Μπακογιάννης

Επίσκεψη στο «Κέντρο Ζωής» στην Αθήνα, που αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα κοινωνικής και ψυχικής στήριξης των ανθρώπων, στους οποίους έχει γίνει θετική διάγνωση για HIV ή πάσχουν από AIDS, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και συζήτησε με τα στελέχη του για όλα όσα μπορεί ο δήμος να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

Το «Κέντρο Ζωής» προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, προκειμένου να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που ζουν με HIV, οι οικογένειές τους, οι σύντροφοί τους και ο κοινωνικός περίγυρός τους, με κάθε μορφής βοήθεια. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την εθνικότητά σου.

«Στο “Κέντρο Ζωής” για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV γίνεται πράξη το “Οι παρέες γράφουν ιστορία”. Ως παρέα ξεκίνησαν οι άνθρωποί του και εξελίχθηκαν σε μία μεγάλη ομάδα που όχι μόνο στηρίζει έμπρακτα και αδιάκοπα όσους ζουν με HIV, αλλά δίνουν και μία τεράστια μάχη για την πρόληψη. Δίπλα τους σε όλα, μαζί τους σε όλα», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα