Ιβάν: «Τον “Τίγρη” θέλω όχι τον Βαγγέλη»

Ο Μαρινάκης θα ρίξει χρήμα αν βγει η ομάδα του στο Champion League και συνεπώς πρέπει να βάλει κι ο Σαββίδης, ενώ αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν καλοκαίρι στο Europa League, θα «καούν» και για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ το καβάντζωσε το κατσαρόλι. Πάμε για του χρόνου. Καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα είχε ο ΠΑΟΚ. Κι από την ΑΕΚ που κλάταρε με το Champions League και φύγε-έλα με τον Λαμπρόπουλο, τον Μπακασέτα και τον Σιμόες και από τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα, θα πεις ότι άπαξ κι ο Βούκοβιτς δεν έκανε εκείνο το τσιφτετέλι με τον Γιαννιώτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο ΠΑΟΚ έπεσε χωρίς αλεξίπτωτο και βρήκε δέκα τόνους μπαμπάκι στη γη και δεν έπαθε τίποτα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Με το αν, όμως, δεν γίνεται δουλειά. Ό,τι γράφει το κοντέρ, αυτό μετράει. Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ. Τα μόνα δύσκολα παιχνίδια που έχει είναι με την Ξάνθη, όπου κανένας δεν ξέρει που ανήκουν οι μετοχές, παρά μόνο ότι ο Βρύζας θα είναι ο νέος πρόεδρος.

Και με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αυτό κι αν είναι δύσκολο δηλαδή, με τον Χριστοβασίλη να θυμάται τις ωραίες στιγμές στο «Νότια Μακεδονία Παλάς». Περίπατο κάνει ο ΠΑΟΚ και θα το πάρει και αήττητος, ιστορία θα γράψει.

Κι όπου, βέβαια, υπήρχε πρόβλημα, το έλυναν οι Κουτσιαύτηδες στο πιτς φυτίλι. Έχει και το άλλοθι ότι αδικήθηκε στη Ν. Σμύρνη και στον ΟΦΗ. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων, αλλού σε πάω σήμερα.

Είσαι εσύ, ο Ιβάν Σαββίδης, έριξες πάνω από 100 μιλιόνια και παίρνεις το πρωτάθλημα. Μάλιστα. Κάθεσαι και τα ξύνεις, μετά; Κάθεσαι και πίνεις βότκα – πορτοκάλι και πανηγυρίζεις μαζί με τον λαό;

Όχι, ρε. Για του χρόνου σκέφτεσαι. Τι θα γίνει του χρόνου. Έτσι κάνουν οι σοβαροί επιχειρηματίες. Κι ο Ιβάν είναι επιχειρηματίας στο ποδόσφαιρο, διάβασέ το στο σχετικό θέμα που έχουμε.

Μπίζνα είναι το ποδόσφαιρο, σου λέει. Άσχετα τώρα που πούλησε πατριωτιλίκι. Το είδαμε τι έκανε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Να μην ξεφύγω, όμως.

Μπαίνω στο ψαχνό. Για του χρόνου, τι τον συμφέρει τον Σαββίδη να γίνει φέτος, που ελέγχει το παιχνίδι; Να βγει ο Ολυμπιακός στο Champions League ή η ΑΕΚ;

Ποιες συμμαχίες, τώρα, με τον Μαρινάκη και παπαριές, για να μην ξεχνάμε και την Ελενίτσα την Αυλωνίτου. Τα έγραψε η «Α» στο προηγούμενο φύλλο. Καμία συμμαχία δεν υπάρχει μεταξύ του Σαββίδη και του Μαρινάκη κι ότι το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο.

Άρα, ο Σαββίδης το συμφέρον του θα κοιτάξει από τώρα για του χρόνου. Την ΑΕΚ θέλει στο Champions League, όχι τον Ολυμπιακό. Κι όχι μόνο δεν τον θέλει στο Champions League, αλλά και ν’ αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου και στο Europa League, να ξεκινήσει να παίζει Ιούνιο μήνα αν είναι δυνατόν.

Ούτε στα χωριά τους να μην προλάβουνε να πάνε  οι ποδοσφαιριστές, γιατί θα πρέπει ν’ αρχίσουνε προετοιμασία. Κι άπαξ ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία Ιούνιο μήνα, κάηκε, όπως την είχε κάψει ο Χάσι.

Έτσι είναι. Άπαξ κι ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί ξερογκαγκανιασμένος την παραπάνω χρονιά, αντίο πρωτάθλημα. Πάλι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει. Άπαξ, όμως, και κουνήσει σεντόνι ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης θα ρίξει λεφτά, σου λέει ο Ιβάν.

Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ο Μαρινάκης. Θα ρίξει, μήπως καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, βέβαια. Ενώ αν βγει η ΑΕΚ στο σεντόνι, ο Μελισσανίδης έχει άλλα τρεχάματα. Πρέπει να φτιάξει το γήπεδο.

Είναι, όμως, και το άλλο. Έτσι και βγει στο τσαμπιόνι ο Μαρινάκης και χώσει χρήμα, πρέπει να χώσει κι ο Ιβάν. Δεν μπορεί να πάει να παίξει στο σεντόνι με τους ίδιους παίκτες που χάσανε μέσα-έξω από τη Βίντι κι από την ΜΠΑΤΕ. Αυτοί είναι για να νικάνε τον Λεβαδιακό και την ΑΕΛ. Άλλα κόλπα είναι το Champions League.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα