O Γιαννακόπουλος δεν φταίει αν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι …τρύπια

Αν στον Ολυμπιακό ήταν προπονητής ο Γιάννης Ιωαννίδης στο ΣΕΦ σήμερα δεν θα υπήρχε ούτε ο …ρουφιάνος που έβγαλε στην δημοσιότητα το θέμα με τον Πρίντεζη, αλλά…ούτε και τα ίδια τα αποδυτήρια.

Δεν μπορεί να  φταίει ο Γιαννακόπουλος (όπως λένε οι Αγγελόπουλοι) που έβγαλε το θέμα του Πρίντεζη επειδή τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι…τρύπια.

Φταίει ο Ολυμπιακός που δεν έχει ανθρώπους να προστατεύσουν την ομάδα, τους παίκτες, τον προπονητή και εν τέλει την ίδια την διοίκηση από τέτοιες διαρροές.

Με την δημοσιοποίηση της ιστορίας του Πρίντεζη ο Δ. Γιαννακόπουλος πέτυχε πολύ περισσότερα απ όσα ίσως και ο ίδιος θα περίμενε…

Ακόμη και οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι έκαναν δύο 24ωρα να συνέλθουν από το σοκ, αν κρίνει κανείς από την καθυστερημένη αντίδρασή τους.

Η ανάδειξη του θέματος γνωστοποίησε στο πανελλήνιο το πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Εξέθεσε στα μάτια της κοινής γνώμης (και ειδικά των Ολυμπιακών) τόσο τον Πρίντεζη, όσο και την αδυναμία των αδελφών να ανταπεξέλθουν στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με τους παίκτες λόγω της γνωστής διένεξης με τον πατέρα τους για την μοιρασιά της περιουσίας.

Κι ολ  αυτά παραμονές ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…

Ποιος φταίει; Αυτός που χρησιμοποιεί «φθηνές» μεθοδεύσεις, όπως λένε οι Αγγελόπουλοι ή αυτοί που δεν προστατεύουν την ομάδα και τ αποδυτήρια, ιδιαίτερα όταν γνωρίζουν ότι το παιχνίδι παίζεται και με χτυπήματα κάτω από τη μέση;

Ή δεν το γνωρίζουν ούτε αυτό;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα