Το Μάντσεστερ ενώθηκε για τους άστεγους

Το Μάντσεστερ ενώθηκε για να βοηθήσει εκείνους που κοιμούνται δίχως σκεπή πάνω από το κεφάλι τους, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι αμφότερες να βοηθούν τους πολίτες και τα κλαμπ να επιδεικνύουν αμοιβαίο σεβασμό μέσω των Σόλσκιερ και Κομπανί.

Ο Βέλγος στόπερ των «πολιτών» διοργάνωσε Gala, το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθούν οι άστεγοι του Μάντσεστερ και φυσικά οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν το «παρών» και εκπροσωπήθηκαν από τον κόουτς της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον άμεσο βοηθό του, Μάικ Φίλαν.

Μάλιστα, ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει με το γαλάζιο και το κόκκινο αυτή τη στιγμή. Έχει να κάνει με το καλό του Μάντσεστερ. Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που κοιμούνται με δυσκολία μέσα στο κρύο».

Ο διοργανωτής του event, Βινσέν Κομπανί, ανέφερε: «Είναι απόδειξη της ποιότητάς του. Όλοι γνωρίζουν την αντιπαλότητα των ομάδων της πόλης, αλλά δείχνει και πως οι σύλλογοι μπορούν να συνεργαστούν και να είναι ενωμένοι σε τέτοιες ενέργειες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα