Περίπατο στη Λήμνο ο Ολυμπιακός 73-53 τον Ήφαιστο

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ήφαιστου στη Λήμνο ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με τραυματισμό τον Μιλουτίνοφ, αλλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον Ήφαιστο, επικρατώντας 73-53, για το 15-1 στην Α1 και ενόψει του ματς στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι. Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο Γιώργος Διαμαντάκος έπεσε πάνω στο πόδι του Νίκολα Μιλουτίνοφ και εκείνος αποχώρησε τραυματίας. Σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο, το πρόβλημα του Σέρβου σέντερ είναι στην κνήμη του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Κορυφαίος των Πειραιωτών ήταν ο ΛεΝτέι με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ καλός ήταν και ο υπαρχηγός –μέχρι να τραυματιστεί στο τρίτο δεκάλεπτο- με 15 πόντους. Για την ομάδα του Πειραιά, καλή παρουσία είχαν επίσης οι Τίμα και Γουίλιαμς-Γκος με 11 πόντους ο καθένας.

Από τους γηπεδούχους, που έπαιξαν χωρίς Μπρέιζελτον και Έβανς, ξεχώρισαν οι Γόντικας και Σμιθ με 14 και 13 πόντους ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 32-41, 43-59, 53-73

Ήφαιστος Λήμνου (Μανωλόπουλος): Διαμαντάκος 7 (1), Γκότσερ 5 (1), Γουίγκινς 1, Σμιθ 13, Φρεϊμάνις 2, Μανωλόπουλος, Μούρτος 1, Σταμάτης 3 (1), Χαριτόπουλος 7 (1), Γόντικας 14, Μπακέας, Γκαρέζος.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Μιλουτίνοφ, Μάντζαρης, Γουίλιαμς-Γκος 11 (1), Τουπάν 2, ΛεΝτέι 19, Πρίντεζης 15, Βεζένκοβ, Αγραβάνης 2, Σπανούλης 6, Μπόγρης 4, Στρέλνιεκς 3 (1), Τίμα 11 (2).

Ο Ολυμπιακός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί τον Άρη, ενώ ο Ήφαιστος θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον Κολοσσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα