Οργή για Σέλναες «Άντε γαμ… προδότη»

Ξεχειλίζει η οργή των οπαδών της Σεντ-Ετιέν για τον 24χρονο Νορβηγό μέσο, Όλε Σέλναες. Με γκράφιτι που ζωγράφισαν στη μητρική του γλώσσα στο προπονητικό κέντρο διατυμπάνισαν ότι είναι ανεπιθύμητος στους “βερ” λόγω της επιθυμίας που εξέφρασε να μεταγραφεί στην Κίνα.

Η κινεζική ομάδα, Σενζέν, έχει κάνει πρόταση ύψους 17.000.000 ευρώ στη Σεντ-Ετιέν για την απόκτηση του Όλε Σέλναες. Ο 24χρονος Νορβηγός αμυντικός μέσος θέλει να μετακομίσει στην ομάδα της ασιατικής χώρας και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Σεντ Ετιέν, εστιάζοντας στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Σέλναες. Οι οπαδοί της ομάδας, ωστόσο, δεν μπορούν να του το συγχωρήσουν. Με γκράφιτι που ζωγράφισαν στη μητρική του γλώσσα και στα χρώματα της σημαίας της πατρίδας του έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, τον αποκάλεσαν προδότη:

“Αντε γαμ… προδότη”, ήταν το περιεχόμενο του γκράφιτι των “Magic Fans”. Ο Σέλναες γεννήθηκε στο Τρόντχαϊμ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρόσενμποργκ. Το 2016 τον απέκτησε η Σεντ-Ετιέν αντί 3.200.000 ευρώ, αλλά όπως όλα δείχνουν σύντομα θ’ αποχωρήσει από τη Γαλλία και τη Ligue 1.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα