Η ευχή του Κουπτσίδη και ο Ιβάν

«Μεταφέρουμε την αγάπη μας και την ευχή μας να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης το μεσημέρι του Σαββάτου στη γιορτή ποδοσφαίρου όπου έκοψε την πίτα η Ένωσή του. Καταχειροκροτήθηκε βέβαια από τον Μάκη Γκαγκάτση που ήταν παρών και τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, Χρήστο Σάββα.

Ο Κουπτσίδης, που τίμησε τον Ιβάν Σαββίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Κίνησε γη και ουρανό για να γυρίσει, αλλά το θέμα του κολλούσε μεταξύ ΕΠΟ και ΓΓΑθλητισμού.

Τελικά, ο πρώην ΑΕΚτζής πρόεδρος  της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ως έξυπνος άνθρωπος που είναι βρήκε τη λύση. Μεταγραφή και βράβευση Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάντως δεν καρφώθηκε να καθίσει δίπλα στο Ιβάν. Προτίμησε τον παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη, ειδικό σε θέματα διαιτησίας.

Πώς το έλεγε στην ελληνική ταινία ο Ντίνος Ηλιόπουλος; «Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…»

Και κάτι ακόμη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για το υλικό που δίνει στις Μικτές ομάδες της Ένωσης. Ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Όταν δεν δίνει η Πολιτεία και η ΕΠΟ χρήματα, τα δίνει ο Ιβάν. Και… πιάνουν τόπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα