Κλυδωνισμοί στον Πανιώνιο και για τη διαιτησία

Αυξήθηκαν οι φωνές για τη διαιτησία με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ασορτί με τις λανθασμένες υποδείξεις ή παραλείψεις που καθόρισαν την έκβαση αρκετών αγώνων στη Super League.

Στην ΕΠΟ έπιασαν δουλειά και άρχισαν να εξετάζουν κάθε δήλωση και γραπτή ανακοίνωση για να διαπιστώσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις άσκησης πειθαρχικών διώξεων.

Πέρα από τα προφανή, όμως, ο θόρυβος για τη διαιτησία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στα εσωτερικά των ομάδων. Στον Πανιώνιο, για παράδειγμα, δέχθηκαν, έστω και ξώφαλτσα, τα πυρά του Ολυμπιακού.

Επειδή άργησαν να αντιδράσουν στο λάθος του Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος μέτρησε το γκολ του Πέτρου Μάνταλου παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Έστω και με καθυστέρηση, πάντως, οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία. Και τότε μπήκαν στο σημάδι των «κιτρινόμαυρων».

Οι οποίοι τους κατηγόρησαν πως δεν είχαν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο όταν στο ματς με τον Ολυμπιακό ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γιώργου Μασούρα, ελάχιστα λεπτά πριν σκοράρει η ομάδα του Πειραιά.

Η στάση του Πανιωνίου και στο θέμα της διαιτησίας ουσιαστικά διχάζει τους παράγοντες της ομάδας. Διαφορετικές απόψεις εκφράζει ο Νίκος Ζαμάνης, άλλη στάση κρατάει ο Χρήστος Δάρρας.

Ο καθένας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς, με συνέπεια να χάνει η μάνα το παιδί, και το παιδί τη μάνα στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα