«Καθάρισε» ο Μπαράλες (video)

Η Λαμία πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που κάθε αγωνιστική, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη Football League.

Σήμερα (30/1), για την 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League, την ομάδα της Φθιώτιδας «πήρε από το χέρι» ο Χερόνιμο Μπαράλες. Με δύο δικά του γκολ (12′, 24′ πεν.) η γηπεδούχος κατέβαλλε την αντίσταση της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο Αργεντινός έφτασε τα έξι στη διοργάνωση και η ομάδα του Μάκη Χάβου τις πέντε νίκες. Ο Απόλλωνας πέτυχε γκολ με τον Ελ Χελβέ (19′) αλλά δεν ήταν αρκετό. Έχασε έναν ακόμα αγώνα, παραμένει ουραγός και το να μην υποβιβαστεί ισοδυναμεί με θαύμα…

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Σκόνδρας (46′ Μπουλούλης), Μπερτόγλιο (85′ Τομάς), Πίτι (61′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον,  Οριουέλα, Βαφέας, Κύργιας, Γκίνο (58′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα (70′ Ναζλίδης), Στάθης, Ελ Χελβέ, Τομάς, Ντούρσο, Ντε Φεντερίκο (46′ Ναδάλες).

1-0

 

1-1

 

 

2-1

 

 

Μιχαηλίδης: «Είχαμε άγχος, δίκαια νικήσαμε»

Τεννές: «Εμείς σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα